Kenet Levhalarının Birbirine Bağlanması

Oluklu levhaların birbirine bağlanmasında en pratik uygulama “POP PERÇİN” dir.Çatı yüzeyinin metre karesi başına yaklaşık 4 adet düşecek biçimde uygulanır.Oluklu levhaların aşıklara ve birbirlerine bağlanmasında kanca veya vida kullanılır.Çatı kaplaması tek kat vaya çift kat olabilir;bu durumda her kat için metre kare başına yaklaşık 2.5 adet bağlantı elemanı gereklidir. 1. Bini ve silikon kullanımı 2. Matkapla delme ve mastar kullanımı 3. Semer konulması 4. Vida montajı 5. Şapka öncesi silikon sıkma 6. Şapkanın takılması 7. Yandan perçin…

Kenetli Çatı Montaj Kuralları

Müşterilerin ihtiyaçlarına cevap verecek en ideal ürünleri sunabilmek için, üretimin aşamasında uyguladığı kalite kontrol ile hata payını sıfıra indirgemeyi hedefliyor. Ürünlerin tesislerde üretilip sevke hazır hale gelmesine kadar titizlikle uygulanan testler, en mükemmele ulaşılmasında önemli etkenlerden biri.Ancak kullanıcıların da en yüksek verimliliği sağlamak için panellerin montajında bazı kurallara özen göstermeleri gerekiyor. 1.Montaja başlamadan önce dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan biri, rüzgarın hangi yönden estiğinin belirlenmesidir. Montaj, hakim rüzgarın tersine…

Kenetli Çatının Avantajları

Kalitesi TSE tarafından da onaylanmış olan Tek Kat Oluklu Çatı ve Cephe Kaplama Malzemeleri, sahip olduğu pratik montaj ve kullanım, dayanıklılık ve estetik gibi özelliklerinin yanı sıra, ürünün gerçek değerini yansıtan fiyat avantajı ile alternatiflerine oranla genel giderlerden de tasarruf sağlıyor.Tek Kat Oluklu Çatı ve Cephe Kaplama Malzemelerini tercih edenler, yıllardır kalite ve güvencenin rahatını yaşıyorlar. OL 38/914 Çatı ve Cephe Kaplama Malzemesi OL 35/1000 Çatı ve Cephe Kaplama Malzemesi…